Diensten

Onze Diensten


Plug-inn Events

Plug & play. Haak aan bij een bestaand event waar jouw merk of bedrijf precies bij past en je hebt een match. Wij zorgen voor een klik met de bezoekers op een verrassende en creatieve manier. Denk aan sampling, product placement, direct sales, demonstraties of een roadshow.

 

Promotie Events

Exclusieve aandacht voor jouw product of dienst met maximaal bereik? Regelen we. We bouwen doelgericht een specifiek evenement met oog voor resultaat. Denk aan product kickoffs, een klant-relatie event of de opening van een nieuw kantoor. Is jouw bedrijf of merk al zichtbaar op de beursvloer of een evenement?

 

Pop-up Events

Zichtbaar precies op de juiste locatie, midden in jouw doelgroep? Béyonit Events bouwt een pop-up event daar waar het moet. Een mini foodtruck event om je belangrijke zakelijke relaties in de watten te leggen? Of verras je jouw doelgroep midden in hun eigen omgeving?

Béyonit Events organiseert het evenement van conceptontwikkeling tot de volledige uitvoering en vergunningen. We ontzorgen! Lean back and enjoy…

 

Lead Generator Events

Je merk onder de aandacht brengen is belangrijk, maar hoe organiseer je meer sales, conversie of naamsbekendheid? We werken ‘360 graden’: dus in de markt zetten, (her)kenbaar maken om de scoren. Hoogkwalitatieve leads, online en offline. Net wat het beste bij jouw bedrijf past.

 

Beurs uitvoering & Standbouw

Waar we echt goed in zijn, is uit handen nemen. Ontzorgen. Dus van het begin tot het eind alles regelen. Maar dan ook echt alles als het moet. Jij vraagt, wij draaien. Ook bij beurzen en evenementen. De organisatie, de uitvoering, de hele mikmak.

Zo staat jouw merk, bedrijf of product te stralen op willekeurig welke beursvloer. We zijn professioneel in standbouw, promotie-personeel en beursorganisatie.

 


Build

A tot Z
Wil je een succesvol evenement neerzetten, dan valt of staat dit met een strakke organisatie. Wij zijn je partner. Enkel en alleen tevreden als het eindresultaat top is.

En er werd nog lang nagepraat
Met alle aandacht voor beleving, creativiteit, technische en financiële haalbaarheid. Zo bouwen wij events waar nog lang over nagepraat wordt. Van het concept tot en met de productionele uitvoering. Béyonit Events is jouw partner bij uitstek.

Activate

Aansporen tot actie
Prikkelen, verrassen, overtuigen. Dat is wat Béyonit Events doet. Wij helpen je met live middelen om jouw bedrijf, jouw merk sterk in de markt te zetten. Met strategische en creatieve campagnes brengen wij jouw doelgroep in beweging.

Jouw klanten worden ambassadeurs
Maar bovenal geloven wij in de kracht van trouwe klanten. Béyonit Events investeert daarom continu in extra kennis en innovatieve tools om van jouw klanten (of fans) ambassadeurs te maken.

Enable

Béyonit maakt het mogelijk
Een evenement bedenken en opzetten is één ding, het complete proces uitvoeren en afronden is een tweede. Dat kunnen wij als geen ander. Dus laat de sores aan ons en geniet vooral.

Tot in de puntjes geregeld
We bedenken niet alleen verrassende evenementen, wij zorgen er natuurlijk ook voor dat de uitvoering perfect is. Zoals campagnes bedenken en neerzetten, logistieke handelingen en roadshows, stands en beurzen regelen.